Vivim massa anys? La demència serà la malaltia del segle XXI?

A “L’Aigua Clara” d’aquest dijous a EL 9 TV tornem a parlar de salut. I si fa uns dies parlàvem de la salut dels més xics, aquesta setmana parlarem de la dels més grans. Vivim massa anys? La demència serà la malaltia del segle XXI? Parlarem de fer-se gran, de les noves malalties de la gent gran, de l’Alzheimer, dels recursos que es necessiten per tractar aquestes malalties, de les Llei de la Dependència, etc. Ho farem, com cada setmana, amb quatre persones coneixedores del tema: els doctors Joan Espaulella i Matilde Barneto, de l’Hospital de la Santa Creu; Montserrat Parés, esposa d’un malalt d’Alzheimer, i Laura Mascarella, infermera i antropòloga. Serà, com cada dijous, a les 10 de la nit a EL 9 TV. Ja només em queda agrair la col·laboració que m’ha prestat per a aquest programa la Núria Gorchs, del Centre d’Estudis de l’Envelliment. Gràcies.

El vídeo que il·lustra aquest post és el trailer de la pel·lícula “El hijo de la novia”, de Juan José Campanella, on la protagonista pateix la malaltia d’Alzheimer.

One response to “Vivim massa anys? La demència serà la malaltia del segle XXI?

  1. M ha semblat un debat molt ben portat i un tema molt d actualitat i d interés general.
    Les intervencions de la Dra Barneto han sigut molt acertades i demostren una gran profesionalitat en el tractament d aquesta malaltia que cada vegada mes families es veuen afectades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s