Una taula sense tecnoescèptics?

bloc-tecnoesceptics

Finalment no hi haurà cap tecnoescèptic a la taula de “L’Aigua Clara” d’aquest dijous. Els que els ho hem proposat són tan escèptics que fins i tot prefereixen no anar a la tele. Al final, a la taula rodona sobre “Internet, mòbils, xarxes socials… només veiem la punta de l’iceberg?”, hi haurà Carles Banús, conseller de Noves Tecnologies del Consell Comarcal d’Osona, blocaire i usuari de diverses eines 2.0; Pep Campàs, codirector de l’e-week, bon coneixedor de l’aplicació de les eines 2.0 a la vida quotidiana; Xevi Esclusa, dissenyador, que ell mateix es defineix com a multiusuari de xarxes socials, i Carlos Scolari, també codirector de l’e-week i professor de Comunicació a la Universitat de Vic. A mi, com sempre, em tocarà fer el paper d’advocat del diable i, en aquest cas, mal que em pesi, possiblement de tecnoescèptic. O ho farem entre tots, a veure fins a quin punts els altres també són tecnoescèptics o tecnoconvençuts. Aquella vella història dels apocalíptics i els integrats.

Serà aquest dijous, a les 10 de la nit, a EL 9 TV, amb repeticions el mateix dijous a les 2 de la matinada, divendres a 2/4 de 12 del migdia i a 2/4 de 4 de la tarda, i dissabte a les 8 del vespre.

Ah, i si per casualitat algun tecnoescèptic llegís el bloc, que hi opini, que demà traslladaré la seva opinió al programa. I si no sou tecnoescèptics, també. Bona nit a tothom.

La imatge que il·lustra el post, de F. Birchman, l’he capturat d’aquí.

One response to “Una taula sense tecnoescèptics?

  1. Immaculada Tubau

    Esperant veure de què parlareu!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s